Meny Stäng

Digitize it

Digitala lösningar för effektiv kompetensutveckling

 

 

 

Digitala lösningar för effektiv kompetensutveckling

Gör er redo att möta en lärande framtid med Digitize it – en digital kompetensmiljö för ditt företag som skräddarsys med hjälp av lärplattform i moodle, molntjänst eller webbutbildning. 

Verktyg för kompetensutveckling

Med Digitize it bygger du ett verksamhetsanpassat system som främjar effektivt lärande både inom er organisation och mot kund. Med tillgång till en egen plattform anpassad för ert företag sker era medarbetares lärande mer effektivt, försäljningen av utbildningar mot era kunder ökar och administrationen kring intyg, certifikat och fakturor förenklas. 

Digitize it

  • Företagsanpassad digital kompetensmiljö 

  • Struktur och tidsbesparing

  • Egna analyser och utvärderingar

  • Underlag för revisorer

  • Utbildningar i egen kompetensplattform

 

Digitala kompetenslösningar för ditt företag

Digitize it rymmer olika digitala lösningar som anpassas och kombineras efter företagets kompetensbehov. I dagsläget erbjuder Vericate lärplattform – LMS, molntjänst, och webbutbildningar.

Vi har också möjlighet att utveckla en API-lösning som gör det möjligt att nyttja er nuvarande it-miljö. Kontakta oss om du vill veta mer!

 

Molntjänst

Erbjud företagets utbildningar i er egen it-miljö. Vår molntjänst ger lägre utbildningskostnader, säker hantering och trygghet i att den senast uppdaterade utbildningen alltid är på plats. 

Köp molntjänst

Webbutbildning

Med en företagsunik webbutbildning stärks varumärket och era produkter. Vericate erbjuder pedagogiskt upplägg och verktygen som tar er från start till mål.

 

jag vill veta mer

 

LMS 

Gör plats för kompetensutveckling med en egen digital kompetensplattform. Vericate LMS är ett  Moodle-system rikt på funktionalitet och möjlig att implementera oavsett it-kapacitet.

jag vill veta mer

Safety Academy, en plattform för utbildningar och kompetens. 

För SafetyRespect, specialister på fallskydd, är kompetens en kärnfråga. För att säkerställa kompetensen arbetar man på företaget med Safety Academy, en plattform för utbildningar och kompetens.

Per Ramberger är nöjd med lärplattformen i Moodle, som Vericate levererat.  

“Nu säljer vi mer utbildningar, även sådana vi haft i fem år. Safety Academy gör vårt erbjudande tydligt och komplett – vi tar hand om hela kundens fallskyddsproblematik, analys, checklistor, utbildning, allt.”

läs hela artikeln

Kostnadsfritt WEBINAR om kompetens

Välkommen till våra webinar om kompetens – ett enkelt och konkret sätt att ta del av kompetenslösningar som kan utveckla ditt företag.

 

visa teman & datum